Câți bani câștigă Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță la doar 6 ani. Micuța este vedetă deja

23 sept. 2021
Câți bani câștigă Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță la doar 6 ani. Micuța este vedetă deja
Sursa foto: Instagram

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță câștigă la doar 6 ani o mulțime de bani fiind deja un adevărat influencer pe rețelele de socializare. De la canal de YouTube și până la Facebook, Instagram sau TikTok, micuța este prezentă și a cucerit publicul prin carisma ei. Câți bani câștigă ea?

La numai 6 ani Eva Măruță are deja peste 165.000 de urmăritori pe YouTube și se bucură de succes și pe rețelele de socializare. De altfel, ea a fost răsplătită anul trecut de YouTube, atunci când a depășit 100 de mii de abonați, cu butonul „Silver Creator Award”, moment care i-a bucurat extrem de mult pe Andra și Cătălin.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că îmi urmăriți vlogul! Acum suntem mai mult de 100.000 de prieteni! Mulțumesc, YouTube, și le mulțumesc lui David, mami și lui tati că mă ajută să fac filmulețe despre familia noastră! David ? Andra ? Cătălin”, scria Eva, la acel moment, pe rețelele de socializare.

Butonul „Silver Creator Award” primit de Eva de la YouTube. Sursa foto: Instagram

Se poate întreține singură la 6 ani

Micuța atrage milioane de vizualizări cu clipurile postate pe YouTube și postările pe Instagram, Facebook sau TikTok adună, de asemenea, mii de aprecieri.

Statisticile socialblade.com arată că Eva ar câștiga lunar până la 1.000 de euro numai din vizualizările de pe YouTube. De asemenea, de pe Instagram, unde Eva are peste 300 de mii de urmăritori, ar câștiga între 500-1.000 de euro. În plus, alături de fratele ei, David, ea a fost imaginea unui hypermarket anul trecut, contract de pe urma căruia a încasat, cel mai probabil, o sumă consistentă.

Andra și Cătălin sunt însă cei care se ocupă de conturile fetiței lor, dar au încercat să o educe pe aceasta, încă de mică, din punct de vedere financiar pentru a cunoaște „diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate.”

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici (…) Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim”, a declarat Andra Măruță, într-un interviu pentru Viva!