Cât de bogat este de fapt Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu. Câți bani are în prezent în conturi

11 sept. 2021
Cât de bogat este de fapt Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu. Câți bani are în prezent în conturi
Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu. Sursa foto: Instagram

Iubitul Mihaelei Rădulescu, austriacul Felix Baumgartner, este un om foarte bogat, reușind să agonisească de-a lungul timpului o avere impresionantă. De altfel, acesta ocupă prima poziție în topul celor mai bine plătiți atleți, după cum arată un raport publicat recent pe un site de peste hotare care se ocupă cu estimări ale activelor totale și activităților financiare ale celebrităților.

Deși a fost un an greu pentru sportivi în general, Felix Baumgartner are cel puțin zecile de milioane de dolari câștigate în ultima perioadă pentru a nu-și face mari probleme. Austriacul, în vârstă de 52 de ani, ocupă în prezent locul 1 în top 10 cei mai bine plătiți sportivi, arată raportul „People With Money”, cu un venit estimat în 2021 de 82 de milioane de dolari.

Ce afaceri are iubitul Mihaelei Rădulescu

În ciuda faptului că în 2019 se părea că acestea și-a încheiat cariera spectaculoasă, a revenit brusc în top. Conform raportului de vineri, 10 septembrie, Baumgartner este cel mai bine plătit atlet din lume, câștigând nu mai puțin de 82 de milioane de dolari în perioada august 2020 și august 2021, cu un avans de aproape 50 de milioane de dolari față următorul clasat.

Sportivul austriac are o avere estimată la 245 milioane dolari, realizată în principiu din investiții inteligente, proprietăți imobiliare consistente, dar și datorită acordurilor sale comerciale profitabile. El deține, de asemenea, mai multe restaurante (lanțul „Fat Baumgartner Burger”) din Viena, o echipă de fotbal („Salzburg Angels”), și-a lansat chiar propria marcă de vodka (Pure Wonderbaumgartner – Austria) și a intrat ceva mai recent pe piață cu un parfum de top (With Love from Felix) și o linie de modă numită „Felix Baumgartner Seduction”.

Cei doi nu au gânduri de căsătorie prea curând

Deși se află de mult timp într-o relație și se iubesc foarte mult, Mihaela Rădulescu și iubitul austriac, Felix Baumgartner, refuză să se căsătorească, cel puțin până acum. Mihaela mărturisește că preferă să se bucure de fiecare clipă petrecută în doi și, în plus diva a ajuns la concluzia că nu merită să grăbești lucrurile sau să îți faci prea multe planuri de viitor.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă.

Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața! Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de treaba noastră”, a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul unei emisiuni la TV.