Care este numele real al Oanei Zăvoranu și ce studii are aceasta! Nu o cheamă Oana în buletin

17 ian. 2021
Care este numele real al Oanei Zăvoranu și ce studii are aceasta! Nu o cheamă Oana în buletin
Oana Zăvoranu

La 47 de ani, Oana Zăvoranu arată superb și de când fostul ei soț, cântărețul Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă este în formă maximă. Afacerile îi merg bine și recent și-a lansat și propria emisiune pe Youtube, unde le critică în stilul deja consacrat, pe cele mai populare vedete din showbiz-ul autohton.

Anda Adam, Alina Ceușan, Adelina Pestrițu, Cristina ICH și Oana Roman au dat-o deja în judecată și au cerut prin ordonanță președințială ca Oana Zăvoranu să nu le mai pronunțe numele și să nu le mai calomnize. Singura care a obținut un succes în acest sens până acum a fost Cristina ICH.

Care este numele real al Oanei Zăvoranu

Puțini știu că pe celebra Oana Zăvoranu nu o cheamă de fapt Oana în buletin, ci Ioana. Este născută pe 16 iunie 1973 și are o înălțime de 1.70. Deși de-a lungul timpului s-a remarcat ca moderatoare tv, având propriile emisiuni, actriță, femeie de afaceri și chiar cântăreață, aceasta la bază are studii de drept. Ea a aboslvit cu succes cursurile Universității private Titu Maiorescu.

Oana Zăvoranu a avut în trecut o relație stabilă cu actorul Gabriel Coveșeanu, dar ulterior s-a îndrăgostit de Pepe cu care s-a căsătorit în anul 2006. Cei doi păreau de nedespărțit, dar o aventură a acesteia cu Tudor Ionescu (Tudy) a pus punct relației, iar divorțul a fost unul cu mare scandal. În 2011 s-a finalizat astfel prima căsnicie a Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, împreună cu soțul său Alex Ashref. Foto: Facebook

În anul 2016, ea s-a recăsătorit cu Alex Ashraf, cu care spune că este extrem de fericită. Acesta o însoțește practic peste tot și îi este alături și în afaceri. El este de origine palestiniană și este cu 13 ani mai tânăr decât ea, dar acest lucru nu se observă deloc. La momentul în care și-a cunoscut actuala soție, ea era cu un alt bărbat, dar perseverența lui a fost câștigătoare în cele din urmă.

Oana Zăvoranu a povestit că a fost satanistă

Relația cu Oana nu a fost ușoară. Au existat și conflicte puternice între cei doi, mai ales în anul 2018, când aceasta a suferit o depresie puternică, după moartea motanului său.

„Am avut un derapaj și mi-am indus că sunt fata lui Lucifer că nu mă înțelegea nici mama, nimeni. Am dat toate icoanele, pe stilul lui Lucifer, fiul izgonit. Casa mea era neagră. Mi-a fost greu, eu trăiam în acea întunecime, am făcut pactul cu Diavolul, mi-am scris numele cu sânge, am crezut că m-a abandonat Dumnezeu. M-am dus de urgență la spital că îmi era rău. M-a bufnit plânsul în timp ce mă îmbrăcau. Când mă băgau în ambulanță am zis Doamne, iartă-mă pentru ce am făcut. Am promis că schimb toată casa.

Eram satanistă, nu făceam sacrificii de animale pentru că sunt iubitoare. M-am autodistrus, știu ce înseamnă să auzi voci. Era să îl omor pe Alex (n.r. soțul), are un semn pe gât de la mine, m-am uitat pe camerele de supraveghere, mă plimbam cu cuțitul prin casă, nu știam ce e cu mine. Eram o persoană posedată, a doua zi nu îmi aduceam aminte nimic. Moartea lui Marty m-a devastat”, a povestit Oana Zăvoranu, conform voxbiz.ro.