Care este cel mai urmărit serial din lume în momentul de față? Netflix a anunțat top 5

09 ian. 2021
Care este cel mai urmărit serial din lume în momentul de față? Netflix a anunțat top 5
Netflix are în prezent peste 200 de milioane de abonați în întreaga lume

Netflix este platforma video cu filme și seriale cu cei mai mulți abonați de pe Glob. Deja peste 200 de milioane plătesc unul din abonamentele oferite de companie, iar numărul utilizatorilor crește în fiecare lună. După fenomenul The Queen’s Gambit, care a devenit cea mai urmărită miniserie din istoria Netflix, deși a fost lansată abia în octombrie 2020, acum un nou serial este pe cale să bată toate recordurile.

Netflix a prezentat un top 5 al celor mai urmărite seriale în momentul de față, iar locul 5 îi aparține chiar celei mai noi producții, despre care producătorii se așteaptă să devină noul fenomen Netflix. În multe țări se află deja pe locul 1 în trending, iar în momentul de față are la activ cel puțin 63 de milioane de conturi care l-au urmărit. Este vorba despre Brigertone.

Fenomenul Bridgerton

Acțiunea serialului este centrată pe cei opt membri apropiați ai familiei Bridgerton, care caută dragostea și fericirea în înalta societate londoneză. Serialul are ca sursă de inspirație romanele de mare succes ale Juliei Quinn, iar în rolurile principale se află Adjoa Andoh, Julie Andrews și Lorraine Ashbourne.

Personajele din serialul fenomen, Bridgerton, difuzat de Netflix

Serialul a fost creat de Shonda Rhimes, cea care a inventat și „Anatomia lui Grey”.

Pe locul 4 se află Tiger King , cu 64 de milioane de conturi, care a fost lansat chiar când pandemia cuprinsese tot Globul și multe țări anunțau lockdown. Acesta este un serial documentar construit în jurul aventurilor lui Joe Exotic, proprietar și operator al grădinii zoologice G.W. din Wynnewood, Oklahoma pe o perioadă de aproximativ 20 de ani.

Numele lui adevărat este Joseph Allen Maldonado-Passage, un personaj captivant care a încercat să candideze de două ori la o poziție publică, întâi de guvernator, iar ulterior de președinte al SUA. La ora actuală, Joe execută o sentință de 22 de ani în Fort Worth, Texas, pentru tentativă de asasinat și abuz de animale.

Care este cel mai urmărit serial din lume de pe Netflix

Pe locul 3 se află Stranger Things, tot cu 64 de milioane de conturi. Acesta a ajuns la sezonul 3, după ce premiera a avut loc în iulie 2019. Serialul prezintă evenimente din vara anului 1985.

Pe locul 2 se află Money Heist – Casa de Papel – sezonul 4, cu câte 65 de milioane de conturi. Serialele sunt deja celebre și au avut mare succes încă de la debut. Acum adună doar laurii.

Cel mai urmărit serial din lume, conform Netflix, în momentul de față este The Witcher, cu 76 de milioane de conturi. Acesta a fost lansat în decembrie 2019.  Geralt din Rivia, un vânător de monștri mutant, își urmează destinul într-o lume bizată în care, de cele mai multe ori, oamenii se dovedesc a fi mai răi decât bestiile.

În rolurile principale se află  Henry Cavill, Anya Chalotra și Freya Allan.