Boala cruntă de care suferă Liviu Dragnea. Medicii i-au pus un diagnostic teribil la scurt timp după ce a ieșit din închisoare (EXCLUSIV)

04 aug. 2021
Boala cruntă de care suferă Liviu Dragnea. Medicii i-au pus un diagnostic teribil la scurt timp după ce a ieșit din închisoare (EXCLUSIV)

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare în urmă cu mai puțin de trei săptămâni, dar nu a avut timp să se bucure cu adevărat de libertatea pentru că a fost din nou chemat la DNA. Mai mult decât atât, fostul lider al PSD are mari probleme de sănătate, așa că cea mai mare perioadă a timpului a petrecut-o pe la medici.

Liviu Dragnea suferă de mai mult timp de o dublă hernie de disc, care s-a agravat destul de mult în perioada în care a fost închis, au dezvăluit surse pentru VoceaBanilor.ro. Medicii i-au recomandat operație, încă de acum mai mult timp, iar de data aceasta pare a fi singurul remediu. Însă trebuie spus că o intervenție de acest tip presupune și un risc, așa că momentan politicianul evită să ia o decizie într-un sens sau altul.

Boala cruntă de care suferă Liviu Dragnea

Iubita lui, Irina Tănase a vorbit de mai multe ori despre faptul că fostul președinte al PSD are mari probleme de sănătate și că acesta nu este tratat corespunzător în penitenciar. Pe lângă problema cu hernia de disc, Liviu Dragnea ar mai avea și alte afecțiuni, de tip cardiac. Chiar dacă nu sunt foarte severe, acestea pot oricând deveni critice.

Fostul lider PSD a promis că va acorda un interviu la una dintre televiziunile care i-au făcut invitații și va spune tot ce are de spus. Încă nu știe exact când, dar în perioada următoare. Probabil în septembrie, atunci când românii vor reveni din concedii și audiențele vor fi în creștere.

Liviu Dragnea va acorda un amplu interviu

Prietenul său, Codrin Ștefănescu, fost secretar adjunct al PSD a dat și el detalii despre acest subiect.

”Am promis că vă țin la curent! După foarte multe analize și vizite in mai multe spitale, concluziile medicilor sunt destul de clare! Situația s-a agravat in ultimii doi ani, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil. Probabil se va opera, cel puțin asta i s-a dat de înțeles. Doctorii sunt rezervați pentru o altă variantă, mai sunt doi care trebuie să-l vadă, pentru că programul a fost modificat dupā ce l-au convocat la DNA. Vă amintiți faza, exact la ora când era stabilit RMN-ul. In rest, se simte ok. E puternic și curajos, așa cum îl știți, a promis ca in câteva zile va accepta invitația unei televiziuni! Și chiar are lucruri de spus! Mulți nu vor dormi dupā anunțul acesta! Vă imbrățișează pe toți!”, a transmis Codrin Ștefănescu.