Bilete de avion cu numai 2 euro către cele mai căutate destinații ale momentului. Este o promoție unică în România în momentul de față

17 iun. 2021
Bilete de avion cu numai 2 euro către cele mai căutate destinații ale momentului. Este o promoție unică în România în momentul de față

Sezonul vacanţelor este la ȋnceput şi după un 2020 dificil din punct de vedere al călătoriilor ȋn general, apetitul pentru vacanţe ȋn rândul românilor este ȋntr-o continuă creştere, alimentat de deschiderea tot mai multor destinaţii căutate de turiştii din ţara noastră. Acest fapt determină companiile aeriene, şi ele puternic impactate de criza pandemică, să ȋşi reconsidere rutele şi strategiile comerciale pentru acest sezon.

Cea mai nouă companie aeriană din România – Animawings, vine cu o ofertă de nerefuzat pentru cursele sale din acest sezon, către cele mai iubite destinaţii de vacanţă ale turiştilor români: bilete de avion către Grecia și Turcia de la* 2 euro, (*preț pe sens, de persoană, taxe obligatorii incluse). Biletele sunt deja disponibile spre vânzare pe platforma online a companiei, pentru date de călătorie disponibile până la final de octombrie. Este o super promoție unică în România în momentul de față.

Pasagerii pot călători la acest preț din:

 București către Antalya, Corfu sau Zakynthos
 Baia Mare către Antalya
 Craiova către Antalya
 Oradea către Antalya
 Sibiu către Antalya
 Târgu Mureș către Antalya

De asemenea, biletele sunt disponibile la aceste tarife imbatabile atât ȋn agențiile de turism din ţară cât şi prin canalele de distribuție ale Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din SE Europei şi acționar ȋn cadrul Animawings.

Crește numărul de zboruri charter

„La început de vară, acum când majoritatea țărilor se deschid pentru turism, ne-am propus să oferim posibilitatea cât mai multor români să se bucure de vacanță, după acest an atât de provocator pentru noi toţi. Animawings deschide sezonul de vară cu numeroase oferte, bilete de avion de la* 2 euro pentru Grecia și Turcia, dar și călătorii gratuite pentru copii**, pe oricare dintre zborurile companiei, clienții putând alege dintre trei tipuri de pachete de servicii diferite, în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia. Ȋn plus, plecările sunt disponibile de pe cele mai importante aeroporturi ale României.”, a declarat Tudor Constantinescu, Chief Commercial Office ȋn cadrul Animawings.

La mijlocul lunii iulie, compania aeriană recent intrată pe piaţă, va începe şi operarea zborurilor regulate către Catania, Napoli, Valencia și Paris, dar și a celor către Larnaka și Atena, ȋn cooperare cu Aegean Airlines. „De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinații precum Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanti touroperatori din România.”, mai spune Constantinescu.

Atenție!

*preț pe sens, de persoană, taxe obligatorii incluse
**promoție disponibilă în perioada 16 – 18 iunie 2021, pentru copiii între 2 și 11 ani împliniți, detalii pe www.animawings.com

Despre Animawings

Înființată în 2019, Animawings operează zboruri regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și Africa.
Compania și-a luat angajamentul să ofere clienților săi experiența zborului cu avionul la un cu totul alt nivel, iar parte din acest angajament sunt aeronavele cu care sunt operate zborurile. Acesta este motivul pentru care Animawings a ales modelul Airbus 320-200, cel mai de succes avion cu fuselaj îngust și două motoare construit vreodată.

Suntem mândri că suntem o companie românească și vrem să devenim cea mai bună companie aeriană din țară. Suntem gata să descoperim noi modalități de a ne uimi și de a ne satisface clienții chiar înainte de a se urca în avion, și până la sfârșitul călătoriei alese.
Acționarii Animawings sunt Memento Group, cel mai mare grup turistic de incoming din România și Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei, membru Star Alliance și cea mai bună companie aeriană regională din Europa.