Antonia și Alex Velea, obligați să meargă la Poliție. Artista a încercat să se ascundă. Ce s-a întâmplat

15 sept. 2021
Antonia și Alex Velea, obligați să meargă la Poliție. Artista a încercat să se ascundă. Ce s-a întâmplat
Alex Velea și Antonia. Sursa foto: Instagram

După mai multe probleme și scandaluri în care Antonia și Alex Velea au fost implicați, cei doi au ajuns și la Poliție. Cuplul a avut în ultima perioadă mai multe momente tensionate, atât cu Fulgy, Cătălin Măruță și Francesca, cât și cu o tânără care i-a acuzat că au agresat-o.

Cel mai recent scandal în care cei doi au fost implicați s-a petrecut cu puțin timp în urmă, când o tânără i-a acuzat pe cei doi că au agresat-o la o petrecere. Tânăra, pe care o cheamă Francesca, a declarat că Antonia și Alex Velea au început să o înjure și să-și bată joc de ea la eveniment. În filmulețul postat pe internet, devenit viral între timp, aceasta a povestit tot ce s-a întâmplat, socându-i pe fanii celor două vedete.

Pe de altă parte, Antonia și Alex Velea se apără și neagă aceste acuzații. Ei le-au transmis fanilor într-un mesaj pe conturile lor de socializare că o vor acționa în judecată pe tânără.

„Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au scris ei pe conturile personale de Instagram.

Antonia s-a camuflat total

Și nu este singurul incident. Cei doi s-au certat și cu Fulgy, aruncându-și cuvinte grele și greu de retras. De asemenea, Alex Velea a intrat într-un conflict și cu prezentatorul de la PRO TV, Cătălin Măruță.

Între timp, Alex Velea își face griji pentru familia sa, mai ales în contextul celor întâmplate în ultima vreme. De altfel, artistul a angajat doi bodyguarzi care au grijă de Antonia și de copii tot timpul. Unul dintre aceștia a mers chiar cu ei la Poliție.

Amândoi au venit la Poliție îmbrăcați în ținute lejere, dar Antonia era camuflată pentru a nu fi recunoscută așa ușor. Vedeta avea șapca trasă pe frunte, ochelari de soare și mască de protecție, potrivit mediaflux.ro. Cei doi au așteptat o perioadă de timp afară după care au intrat în secția de Poliție, dar nu este clar pentru ce anume s-au prezentat.