Anamaria Prodan continuă să uimească. A postat un filmuleț cu Laurențiu Reghecamf: ce făcea acesta

15 aug. 2021
Anamaria Prodan continuă să uimească. A postat un filmuleț cu Laurențiu Reghecamf: ce făcea acesta

Anamaria Prodan este din nou dezlănțuită. După ce părea că între ea și Laurențiu Reghecamf lucrurile sunt clare și că divorțul se va întâmpla în liniște, acum aceasta revine. Nu va exista nicio separare și asta pentru că ea și soțul său sunt mai uniți ca niciodată.

În timp ce el se află la Craiova, unde antrenează noua lui echipă, ea se află în Dubai și postează fotografii cu ea în ipostaze extrem de sexy. În mod cert impresara are mare grijă de imaginea ei și vrea să arate tuturor acest lucru. Într-adevăr Anamaria Prodan arată perfect la aproape 50 de ani.

Anamaria Prodan nu se lasă

Sâmbăta ea a postat pe Instagram un nou mesaj, alături de un filmuleț cu Laurențiu Reghecamf, care tocmai ce pleacă de la antrenament și spune I love you, adică te iubesc. Se pare că filmarea este de la antrenor pentru soția lui. Așa că aceasta a făcut imediat totul public. Peste 150.000 de persoane l-au urmărit pe Reghe preț de câteva secunde, cum spunea că gata s-a terminat antrenament și că I love you, mesaj probabul pentru Anamaria.

„AȘA ESTE SOȚUL MEU IN REALITATE! După fiecare antrenament îmi trimite mesaj …nu trimite către Becali sau către dame de oraș …. Nu sta in restaurante sa bea pana leșina cum văd ca se insinuează … muncește si vine acasa , face avere Pt familia noastră , cumpara case copiilor , banii din conturi ii cheltuie NUMAI PT NOI FAMILIA LUI ! 😡 ÎNCĂ VA ROG SA MI LĂSAȚI SOȚUL SI COPIII IN PACE!

Promite că face public totul despre amantele lui Reghe, dacă există

In cazul in care îmi aduce cineva dovezi clare care sa dovedească toate aceste acuzații despre prostituatele menționate de către presa , de către banii si bunurile cumparate prostituatelor de a lungul anilor apărute in toată presa , eu ANAMARIA PRODAN îmi cer scuze in mod public fiecărui jurnalist si publicație care a anunțat aceste nenorociri si voi rezolva aceste lucruri in felul meu! Am sa vorbesc deschis fără Rușine ( se poate întâmpla oricui / sărac sau bogat ) Direct cu probele primite pe masa ! Punct cu punct. Pana atunci însă … liniște ! CINE ESTE OM SI VREA SA “ AJUTE “ SA MI DEA PROBE CLARE DESPRE GUNOAIE BANI FURAȚI FAMILIEI ACHIZIȚII ETC. ❤️AȘTEPT IN PRIVAT DACĂ SE VERIFICA SI SUNT ADEVĂRATE VA PROMIT CA LE FAC PUBLICE ❤️”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.