Alina Eremia bate un record important în cariera sa! Ce a reușit artista în doar câteva ore cu noua ei melodie

Alina Eremia bate un record important în cariera sa! Ce a reușit artista în doar câteva ore cu noua ei melodie

Alina Eremia este una dintre cele mai populare artiste ale momentului. Aceasta cântă de mică, iar notorietatea ei a crescut mult după proiectul Pro Tv, LaLaLa Band. După ce a semnat cu Global Records, cariera ei solo a cunoscut o ascensiune fulminantă și reușește să bată record după record. Noua ei melodie, intitulată „Noi” i-a adus o nouă reușită.

Lansat pe 22 octombrie 2020, noul ei single a intrat în Media Forest direct pe locul 9, topul care monitorizează difuzările Radio și TV din România, încă înainte de a fi lansat oficial, ceea ce reprezintă o reușită de senzație.

Piesa este scrisă chiar de Alina Eremia împreună cu Alex Pelin și produsă de Alexandru Turcu. Deja se bucură de mare succes și în online, unde a strâns peste 300.000 de vizualizări în doar o zi și este în top 20 pe trending Youtube.

În primele ore, după lansare, videoclipul piesei ajunsese deja pe locul 2 în topul celor mai difuzate videoclipuri muzicale din România, având un număr de 23 de difuzări.

Piesa este în momentul de față disponibilă pe toate platformele de streaming, dar și pe canalul oficial de YouTube al Alinei. Videoclipul are la bază o poveste inspirată dintr-o veche legendă japoneză în care oamenii sunt legați între ei printr-o serie de fire roșii, iar atunci când îți găsești sufletul pereche rămâne un singur fir.

Cine apare în noua piesă a Alinei Eremia

Single-ul „Noi” are un puternic accent personal, plin de semnificație pentru artistă, atât datorită mesajului, cât și datorită faptului că Edi, iubitul ei, este protagonistul videoclipului alături de ea.