Alex Velea uluit de o întrebare primită de la un fan: „Aș scoate cureaua de la pantaloni”. Ce spune Antonia

12 sept. 2021
Alex Velea uluit de o întrebare primită de la un fan: „Aș scoate cureaua de la pantaloni”. Ce spune Antonia
Alex Velea și Antonia. Sursa foto: Facebook

Un alt scandal s-a iscat recent între Alex Velea și cântărețul Abi, cei doi aruncându-și vorbe dure în ultima vreme. Deși situația s-a liniștit între timp, mai în glumă, mai în serios, Velea parcă nu a uitat în totalitate cele întâmplate.

Cu toate că acest conflict dintre cei doi s-a aplanat, Alex Velea a fost întrebat recent într-un vlog ce ar face dacă copiii săi ar asculta muzica cântărețului cu care s-a confruntat. Răspunsul lui Alex Velea, deși se pare că l-a făcut în glumă, a fost cu totul neașteptat.

„Aș scoate cureaua de la pantaloni și i-aș zice vin-o la tatăl tău. E amuzantă întrebarea”, a răspuns Alex Velea.

Pe de altă parte, Antonia, care este topită după cei trei copii și este foarte drăgăstoasă cu ei, cel mai probabil, nu i-ar cearta nici măcar atunci când ar face năzdrăvănii mai mari.

Velea nu este la primul scandal anul acesta

Între Alex Velea și Jador s-a produs, de asemenea, o ruptură, deși au avut mai multe colaborări de succes. Deși nici unul dintre ei nu a vorbit clar despre o ruptură pe plan profesional, manelistul a dat cărțile pe față și a recunoscut că Velea este supărat pe el de ceva vreme, pentru că a ales să facă anumite schimbări în privința repertoriului său.

„Cred că e supărat pe mine din unele motive, presupun că știți și voi de ce, dar spuneți-i că noi doi am schimbat muzica și că noi doi ar trebui să facem asta în continuare, așa că trimiteți-i asta. Și că îl iubesc!”, a scris Jador recent pe contul său de Instagram.

De asemenea, Antonia și Alex Velea au intrat în conflict și cu Cătălin Măruță, iar apoi Fulgy și ceva mai recent ei s-au confruntat cu acuzații de hărțuire din partea unor tinere. Cele două fete au susținut că au fost agresate de Antonia și Alex Velea la o petrecere, care ar fi avut loc la Romexpo și care ar fi fost organizată de Global Records, casa de discuri care o reprezintă pe celebra artistă.