Alex Velea răspunde acuzațiilor lui Fulgy de la Clejani legat de consumul de droguri. Ce i-a transmis iubitul Antoniei

Alex Velea răspunde acuzațiilor lui Fulgy de la Clejani legat de consumul de droguri. Ce i-a transmis iubitul Antoniei
Alex Velea și Antonia

Alex Velea s-a trezit implicat într-un scandal, deși nu este vinovat cu nimic. Acesta a dorit să-l ajute pe Fulgy de la Clejani să înregistreze o piesă în studioul lui, iar la o zi distanță s-a trezit cu acuzații legate de consumul de droguri.

Fiul Clejanilor are un istoric lung legat de consumul de substanțe interzise. La o razie a polițiștilor, acesta a fost depistat pozitiv cu cannabis, în urma testelor efectualte la INML. Deși inițial spusese că este șmecher și că nimeni nu are voie să-l filmeze, a revenit ulterior cu un vlog pe youtube, în care vine cu acuzații la adresa băieților lui Alex Velea.

Fulgy îi acuză pe băieți lui Alex Velea că se droghează

Mai exact, Fulgy vrea să inducă ideea că cei de la Golden Boy Society au fumat substanțe interzise, iar el fiind prezent acolo a inhalat fumul lor involuntar și astfel a ieșit pozitiv la cannabis.

El susține că acasă la Alex Velea, unde ar fi mers la o petrecere, după ce a înregistrat piesa, nu se întâmplă nimic ilegal, însă a dat de înțeles că la studioul lui da. Mai exact că acolo s-ar fuma iarbă pentru relaxare.

După ce știrea a făcut turul site-urilor de știri, iubitul Antoniei a avut și el o reacție scurtă, dar cuprinzătoare, în mediul online.

Ce reacție a avut Alex Velea după declarațiile lui Fulgy

„Bă, de ce ești mincinos?”, l-a întrebat Velea pe Fulgy, care are mai multe dosare penale, din cauza scandalurilor în care a fost implicat. Acesta nu numai că a consumat droguri de mare risc, dar a fost și violent atât cu fosta iubită, cât și cu alți oameni. În Thailanda a bătut un taximetrist și chiar a fost închis timp de 24 de ore.

Banii părinților l-au salvat de fiecare dată. Viorica și Ioniță din Clejani pare că nu le-au acordat cea mai bună educație copiilor, întrucât nu a trecut mult timp de când și Margherita a fost depistată pozititv cu opium. Ea a făcut un accident fără victime după ce a consumat mai multe substanțe interzise.