Alex Velea a spus adevărul despre Zanni. Câți bani are, de fapt Faimosul de la Survivor România în conturile sale

Alex Velea a spus adevărul despre Zanni. Câți bani are, de fapt Faimosul de la Survivor România în conturile sale
Sursa foto: Playtech

Zannidache sau Zanni, cum îl cunoaște toată lumea, este unul dintre protejații lui Alex Velea. După ce acesta i-a promovat intens pe Lino Golden și Mario Fresh, iar cei doi l-au dezamăgit, celebrul cântăreț s-a orientat acum pe noul său băiat de aur, pe care a reușit să-l introducă în două dintre cele mai de succes emisiuni de pe piață: Chefi la Cuțite, de pe Antena 1 și Survivor România de pe Kanal D.

Zanni este unul dintre cei mai buni concurenți ai producției fenomen a postului turc de televiziune și face parte din echipa Faimoșilor. El a adus foarte multe puncte și chiar a fost votat de public o dată ca și favorit. Visul lui este să câștige premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro pentru a-și cumpăra o casă.

Zanni a fost crescut într-un orfelinat și a lucrat în diferite domenii până când a ajuns la muzică. El a fost frizer, pizzar, a pictat tatuaje și a lucrat chiar și ca operator pe calculator. Într-o zi i-a scris pe Instagram lui Alex Velea, iar acesta l-a invitat la studio. De atunci, Zanni a devenit un Golden Boy și viața lui s-a schimbat în bine.

Cât de bogat este Zanni de la Survivor România. Alex Velea a spus adevărul

La Survivor România s-a remarcat prin sinceritatea lui debordantă, dar a avut mult de pierdut în urma conflictului cu colega sa Elena pe care a numit-o cotoroanță și a râs de faptul că aceasta are părul alb, în ciuda vârstei de 31 de ani. Alex Velea a încercat să-l scuze într-o postare pe Instagram și a ținut să transmită un mesaj fanilor: Zanni nu are niciun ban în conturile sale, dar nu este hoț. Elena îl acuzase că i-ar fi furat mâncarea.

Elena Marin este dansatoarea Andreei Bălan și concurentă la Survivor România în echipa Faimoșilor

„În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit.

Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit. E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Cum și-a justificat Zanni derapajul?

Zanni a încercat și el să se apere în cadrul emisiunii Survivor România justificându-și ieșirile nervoase prin faptul că a fost acuzat pe nedrept și chiar amenințat cu bătaia de Cătălin Moroșanu. Oricum ar fi, derapajul Faimosului a fost aspru taxat de fani, care l-au ales drept favorit, încă o dată pe Jador.

După o discutie cu cineva a venit la mine convinsa ca eu i-am furat mancarea. Eram la foc, nu am mai dormit de nervi, și am simtit sa o jignesc si eu inapoi si m-am abtinut. S-a intamplat a doua oara sa i se fure portia, eu am facut un pas spre ea, am vorbit si ne-am impacat. Dupa o zi sau duoua i s-a furat iar ceva si eu eram putin mai departe si ea m-a tras pe mine de ureche in privire si atat a fost.

Nu cred că aici este un loc in care sa fiu elegant. Am crezut ca nu o sa ma cert cu nimeni, nu exista menajare. Când m-a tras a doua oara pe mine de ureche mi s-a rupt filmul si asta sunt. Nu o sa o las pe Elena Marin sa imi spuna asa ceva si nici nu pot sa am o conversatie cu Elena Marin. A indraznit sa imi spuna „caministule”. Daca ma faci caminist, eu imi asum ca am stat la camin si iti demonstrez eu.
Cand ajung acasa o sa imi cer scuze, o sa fiu calm, toata lumea stie ca sunt foarte calm. Nu imi place de multi de aici, dar asta este. Nu a injurat-o nimeni cum spune ea. Morosanu m-a amenintat cu bataia, mi-au mai spus si altii. Femeile cauta sa deschida o usita de fiecare data sa se afirme. Caut si eu sa ma afirm, dar nu planga, eu pot sa ma afirm si cand tac”, a povestit Zanni la Survivor România.