Alegeri prezidențiale SUA: Anunț de ultimă oră: „Este aproape de a deveni președintele Statelor Unite”

Alegeri prezidențiale SUA: Anunț de ultimă oră: „Este aproape de a deveni președintele Statelor Unite”

Anunț de ultimă oră de peste Ocean. Chiar dacă numărătoarea voturilor nu s-a încheiat încă, timpul pare să se scurgă fără echivoc în favoarea unuia dintre cei doi contracandidați.

Șefa de campanie a lui Joe Biden, Jennifer O’Malley, a anunțat că acesta este foarte aproape de a deveni noul președinte al Statelor Unite

Joe Biden este aproape de a câștiga alegerile și de a deveni președintele Statelor Unite”, a anunțat Dillon.

Alegeri prezidențiale SUA: Anunț de ultimă oră: „Este aproape de a deveni președintele Statelor Unite”

Candidatul democrat se pregătește să obțină victorii importante în state decisive precum Michigan, Wisconsin și Pennsylvania și astfel ar urma să-și asigure peste 270 de delegați – pragul de care are nevoie pentru a fi ales.

Tabăra președintelui în funcție, Donald Trump, nu a rămas datoare cu un răspuns.

„Dacă vom număra toate buletinele de vot valide, preşedintele câştigă scrutinul. Credem că preşedintele poate câştiga dacă sunt numărate toate buletinele de vot trimise în mod legal”, a subliniat Bill Stepien, insinuând fraudarea votului în favoarea lui Joe Biden.

De altfel, tabăra lui Donald Trump marșează din ce în ce mai tare pe subiectul fraudării alegerilor, acuzând că, dacă noaptea trecută era la conducerea mai multor state, de dimineață lucrurile s-au schimbat în favoarea lui Joe Biden, tocmai în statele controlate de democrați.

„Aseară conduceam, de multe ori solid, în multe state cheie, în aproape toate cazurile în care conducerea și controlul era al democratilor. Apoi, unul câte unul, au început să dispară magic pe măsură ce au fost numărate depozitele de voturi surpriză. Foarte straniu, iar ‘sondatorii’ au greșit complet și istoric!”, a spus Donald Trump pe pagina sa de Twitter.

De altfel, echipa de campanie a președintelui în exercițiu al Statelor Unite se pregătește să conteste rezultatul final, pe măsură ce pare din ce în ce mai sigur că acesta va fi unul în favoarea lui Biden.

„Statul Wisconsin se îndreaptă spre renumărare”, a declarat Bill Stepien, citat de cotidianul The New York Times, informează mediafax.ro.