Adela Popescu, criticată aspru de fani pentru gestul său: „M-am consumat pe subiect, recunosc”

28 mai 2021
Adela Popescu, criticată aspru de fani pentru gestul său:
Adela Popescu

Adela Popescu mai are puțin și va naște și cel de-al treilea copil. Vedeta se află deja în concediu de luni bune, iar la emisiunea Vorbește lumea a fost înlocuită de Lora. Astfel că acum are mai mult timp liber, dar și contracte de imagine. Ca multe alte persoane cu notorietate, ea promovează pe paginile sale de pe rețelele de socializare diverse produse.

O parte dintre fani s-au arătat foarte deranjați de acest lucru și au criticat-o foarte asupru, adresându-i cuvinte jignitoare. Adela Popescu a suferit din cauza acestui lucri și chiar a stat să reflecteze în legătură cu ce va face de acum înainte. Ea s-a arătat dezamăgită că pe comunitatea ei de fani există și oameni care se comportă atât de urât.

Mesajul Adelei Popescu. Vedeta este foarte dezamăgită

„Am avut o seară în care m-am tot frământat cu cei care mi-au scris la postarea cu pricina, m-am gândit că poate nu m-am făcut înțeleasă, că mie mi se părea că e ceva atât de logic ce spun. Luau cuvintele și le interpretau în toate felurile, m-am consumat pe subiect, recunosc.

Am fost așa fericită apoi să descopăr că oamenii au înțeles ce spun și nu au interpretat, că sunt deschiși la minte așa cum știam eu că sunt oamenii din comunitatea mea. Desigur, accept părerile tuturor, dar cumva lucrurile au escaladat pe profil și s-au exprimat urât, au și jignit mulți dintre ei și chestia asta m-a șocat pentru că nu credeam că am astfel de oameni în comunitatea mea și m-a deranjat așa…”, a spus Adela Popescu pe Insta Stories.

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan

Radu Vâlcan, soțul ei, i-a sărit în ajutor și le-a transmis răutăcioșilor un mesaj ferm. ”Să vină cu mine la alergat. Am terminat un semi-maraton”. Asta pentru ca cei care se plictisesc să-și mai ocupe timpul.